Praktijkgerichte, on-demand training

Leer hoe je een effectieve
Security Officer wordt

Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om een effectieve Security Officer te worden en leer hoe je informatiebeveiliging opzet en onderhoudt volgens de ISO 27001-norm.

Organisaties die je al voorgingen

Lemontree
Wanbound
Arrows ICT Solutions
HelloBetter
Velzart

Deze training is voor jou als jij...

Op een leuke en efficiënte manier Security Officer wil worden, zonder administratieve hoofdpijn.

Wilt leren hoe je een gedegen risicoanalyse uitvoert en succesvol door audits komt.

Wilt leren hoe je de informatiebeveiliging binnen je organisatie naar het juiste niveau tilt.

Je kennis en vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging wil verbeteren.

Download een gratis hoofdstuk!

Een voorproefje krijgen van de training? Vul je gegevens in en ontvang het hoofdstuk Audits uit de Security Officer Training helemaal gratis.

Security Officer Training ontwikkeld door Jasper van Horssen

Over de ontwikkelaar
van de training

Jasper van Horssen

Lead Auditor Informatiebeveiliging & oprichter Dxfferent

Ik merkte dat het bij bedrijven vaak niet soepel verliep; te veel tijd, geld en energie ging verloren aan een ISO-implementatie die veel administratie en hoofdpijn met zich meebracht.

Daarom zei ik drie jaar geleden tegen mezelf: ‘Ik ga dit anders doen.' Ik besloot organisaties en Security Officers te helpen met het eenvoudig, begrijpelijk en effectief implementeren van ISO in hun operationele processen.

Deze cursus is praktisch, duidelijk en vol slimme tips. Zo leer je de essentie zonder langdurige, saaie presentaties. Ik deel mijn ervaringen uit meer dan 100 implementaties, zodat je precies weet wat je moet doen als Security Officer en je ISO-certificering met zekerheid behaalt en behoudt.

Wat je leert in deze training

ISO Basiskennis

Termen, Scope en Context

Begrijp de basis van ISO 27001

Leer de basisbegrippen van ISO 27001, bepaal de scope van je managementsysteem en houd rekening met stakeholders en interne en externe factoren.

Effectief Risicobeheer

Analyseer en beheers risico's

Duik in het uitvoeren van een grondige risicoanalyse, het behandelen van risico's en het toepassen van de juiste maatregelen van de norm om je informatiebeveiliging te beheersen.

Beleid

Beleid, procedures en KPI's

Stel effectief beleid en procedures op

Krijg inzicht in het opstellen van effectief beleid en procedures. Ook leer je hoe je doelen en KPI’s stelt om je informatiebeveiliging te borgen en te controleren.

technisch fundament

Effectief Risicobeheer

Versterk je technische fundament

Verken de belangrijkste aspecten van het opstellen van een technisch beleid en hoe je dit implementeert voor een solide basis van je managementsysteem.

persoonsgegevens veilig

AVG/GDPR Compliance

Bescherm persoonsgegevens

Leer hoe je aan de GDPR-eisen voldoet met betrekking tot privacy en uitbesteding en zorg ervoor dat je organisatie de relevante wet- en regelgeving naleeft.

Leveranciersbeoordeling

Manage je toeleveringsketen

Leer hoe je controle krijgt en behoudt over je toeleveringsketen én hoe je ervoor zorgt dat ook je leveranciers voldoen aan de ISO 27001-eisen.

Interne & externe Audits

Slaag voor audits met vertrouwen

Bereid je voor op zowel interne als externe audits en houd je ISO-certificering up-to-date, zodat je het certificeringsproces met vertrouwen doorloopt.

HRM en bedrijfsmiddelen

Beheer personeel en middelen effectief

Duik in het uitvoeren van een grondige risicoanalyse, het behandelen van risico's en het toepassen van de juiste maatregelen van de norm om je informatiebeveiliging te beheersen.

Download een gratis hoofdstuk!

Een voorproefje krijgen van de training? Vul je gegevens in en ontvang het hoofdstuk Audits uit de Security Officer Training helemaal gratis.

Wat onze cursisten zeggen

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over deze training en hoe het jouw organisatie kan bijdragen aan het behalen van ISO-certificering en het versterken van de rol van de Security Officer.

"Wat is het fijn dat er in deze moderne tijd ook moderne trainingen zijn die makkelijk, logisch en bovenal zonder moeilijke termen, recht voor zijn raap security uitleggen. Dit zorgt ervoor dat de stof daadwerkelijk blijft hangen en het examen in 1 keer is af te ronden. 

Chapeau Jasper!"

Paul Moerman Compete

Paul Moerman

CISO, Compete IT Solutions

"Het was leerzaam om de Security Officer training te volgen. Door de training worden de normen rondom ISO-certificering begrijpelijker en is het duidelijker wat de rol van een Security Officer is, rondom de certificering en daarna.

De training heeft ons als organisatie geholpen om de implementatie beter uit te voeren omdat nu ook de achtergrond van bepaalde onderdelen is uitgelegd. Het is erg handig dat de training op eigen tempo doorlopen kan worden."

Erik van Beek Continue IT

Erik van Beek

Systeem-/ Netwerkspecialist, Continue IT

"Leuke en leerzame training met duidelijk gesproken audio. Inhoudelijk alle ISO-punten behandeld. Op het einde de bekende test met leuke en soms lastige vragen. Kortom een goede basis om door te gaan. Echt een aanrader!"

Ardo Hoogeveen ClickOn

Ardo Hoogeveen

Sales Director, ClickOn

Schrijf je in en behaal met
vertrouwen je
certificering!

Wil jij ook leren hoe je op een pragmatische en effectieve manier je informatiebeveiliging op orde krijgt en voldoet aan de ISO 27001-eisen?

Schrijf je dan nu in voor onze training en ontvang alle kennis en tools om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen!

Security Officer Training

€597

Eenmalig bedrag

18 hoofdstukken
24/7 Toegang tot de training
Toetsing & Examenvragen
Formeel Certificaat
Bonus: Template Monitoren en Meten
Bonus: GAP analyse ISO 27001:2022
Bonus: Uitleg nieuwe ISO 27001:2022

Prijzen zijn exclusief BTW

Dxfferent

Dxfferent B.V.
Bataviastraat 5
3531 XA Utrecht


hallo@dxfferent.nl
+31 (0) 6 143 22 140

© Dxfferent 2023 / Conditions / Privacy